Vangnet voor Victor

Inspiratieboek zorg + veiligheid

Iedere gemeente heeft in meer of mindere mate te maken met inwoners en gezinnen die kwetsbaar zijn, overlast veroorzaken en bij tijd en wijle een serieus gevaar vormen voor zichzelf en de samenleving. Mensen met vaak een opeenstapeling van problemen, waardoor ze te maken hebben met uiteenlopende zorg- en veiligheidsorganisaties. Mensen ook over wie je je als overheid of professional grote zorgen kunt maken. In dit boek over zorg en veiligheid komen uitvoerders, bestuurders, beleidsmakers en ervaringsdeskundigen aan het woord over hoe zij aankijken tegen de (beoogde) samenwerking tussen zorg en veiligheid. Aangevuld met kritische en inspirerende beschouwingen van wetenschappers, mensen die meer vanuit een helicopterview kijken en de lezer van daaruit waardevolle adviezen kunnen meegeven.

Natuurlijk vindt u in dit boek ook praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Het helpt om zorg en veiligheid nog meer succesvol te verbinden. Om zo het welbevinden van kwetsbare mensen en van daders en slachtoffers te verbeteren en de samenleving veiliger te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s