Mees – vriendschap wordt door dwaasheid gemakkelijk ontbonden

Mees is een jonge jongen die tijdens de basisschool periode zijn vader verliest. Dit is een grote klap in zijn leven. Doordat hij vervolgens naar de middelbare school gaat heeft hij moeite om vrienden te maken. Op de middelbare school heeft hij toch 2 vrienden gemaakt die wel van kattenkwaad houden. Mees doet alles wat de 2 vrienden zeggen zodat hij bevriend met hun kan blijven. Eigenlijk is hij gewoon een meeloper, dit is niet de bedoeling met vrienden.

1 comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s